Kontakt

Kontakt os nedenfor

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Persondata og GDPR

Kontakt medarbejderen direkte

Dyrkningskonsulenter til juletræsproducenter

Internationale kunderådgivere

Administrative medarbejdere

Hvem vi er

Green Product er et eksportselskab, som ejes af de danske skovdyrkerforeninger. Vores hovedformål er at hjælpe vores medlemmer med at sælge deres produktion af juletræer og klippegrønt på markedet. Vi har vores hovedkontor i Ry, en lille by i Danmark, hvorfra vi koordinerer hele vores eksportoperation.

En af Danmarks største aktører på markedet

I dag er Green Product en af de største aktører i Danmark, når det kommer til eksport af juletræer og klippegrønt. Hvert år, i løbet af fire travle uger, fælder, pakker og sender vi en million juletræer, som er fordelt på over 10.000 paller. Disse træer bliver leveret til 18 forskellige europæiske lande. Det kræver en stor logistisk indsats og tæt samarbejde med mange partnere for at sikre, at hvert træ ankommer frisk og klar til pyntning i stuer rundt om i Europa.

Henning Post
Henning Post

Skovdyrkerne rådgiver om produktionen

Vores medlemmer er organiseret i skovdyrkerforeninger, som fungerer som rådgivningsorganer og er fordelt på fem afdelinger over hele Danmark. Samlet producerer de mere end en million juletræer og 5.000 tons klippegrønt hvert år.

Vores medlemmer er passionerede omkring deres arbejde, og det afspejles i produkternes kvalitet. Deres engagement og omhu betyder, at danskproducerede juletræer og klippegrønt er noget, vi kan være stolte af. Produkterne bliver ikke kun dyrket med stor omhu, men også med en dyb forståelse for naturen og dens cyklusser, hvilket sikrer, at de er blandt de bedste i verden.

Green Product er derfor mere end bare et eksportselskab. Vi er en sammenslutning af dedikerede skovdyrkere, som sammen arbejder for at bringe julestemning til tusindvis af hjem i Europa hvert år. Vores mål er at fortsætte med at levere træer og klippegrønt af højeste kvalitet, samtidig med at vi støtter vores medlemmers arbejde og passion.

Fandt du, hvad du søgte?