Behandling af Persondata

1. Introduktion

Green Products er forpligtet til at beskytte dine persondata og sikre, at dine persondata behandles i overensstemmelse med GDPR.

2. Dataansvarlig

Green Products er dataansvarlig for behandlingen af de persondata, vi indsamler. Du kan kontakte os via e-mail eller telefon for spørgsmål vedrørende behandling af dine persondata.

3. Formål og retsgrundlag for behandling

Vi behandler dine persondata til følgende formål:

4. Kategorier af persondata

Vi behandler følgende kategorier af persondata:

5. Modtagere af persondata

Vi videregiver dine persondata til tredjepart kun under følgende betingelser:

6. Overførsel til tredjelande

Vi overfører ikke dine persondata til lande uden for EU/EØS, medmindre det er nødvendigt og der er passende sikkerhedsforanstaltninger på plads.

7. Opbevaring af data

Vi opbevarer dine persondata, så længe det er nødvendigt for de formål, hvortil dataene blev indsamlet. Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige, eller når du anmoder om sletning, medmindre vi er lovmæssigt forpligtede til at opbevare dem.

8. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder i forhold til dine persondata:

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte os skriftligt.

9. Klager

Hvis du er uenig i vores behandling af dine persondata, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

10. Sikkerhed

Vi implementerer passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine persondata mod uautoriseret adgang, tab, ødelæggelse eller misbrug.

11. Ændringer til persondatapolitikken

Vi forbeholder os retten til at opdatere denne persondatapolitik. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside, og i tilfælde af væsentlige ændringer, vil vi informere dig direkte.

For spørgsmål eller yderligere information om vores persondatapolitik, kontakt venligst vores kontor via e-mail eller telefon.

Fandt du, hvad du søgte?