Klippegrønt

Forskellige arter direkte fra skoven

Hvor kommer klippegrønt fra?

Skovfoged Thomas Nygaard Kristensen er taget ud i en nobilis-bevoksning i midten af Jylland for at fortælle om de valg man skal træffe som skovfoged for at dyrke det allerbedste klippegrønt.

Hvordan foregår logistikken?

Vi mødtes med Skovfoged Bent Nielsen på den travleste dag i November for vores arbejde med klippegrønt. Her gav han os en rundvisning på en af vores pakkepladser for klippegrønt og fortalte om de forskellige arter og sorteringer, vi sender afsted i løbet af november og december.

Mød en producent

Vi er taget med Bent på besøg hos vores medlem Sigrid. I godt fyrre år har hun høstet og bundet håndbuketter af nordmannsgran og nobilis på hendes ejendom Rodvigsballe. Hun binder stadig selv buketterne hvert år, og i år kan hun fejre 80-års fødselsdag.

Se sortimentet

Green Product tilbyder et omfattende udvalg af pyntegrønt, der kan anvendes til forskellige dekorative formål. Vores sortiment omfatter nobilisgran, som er kendt for sin fyldige, blågrønne farve og holdbarhed, hvilket gør den ideel til kranse og juledekorationer. Nordmannsgran er et andet populært valg, værdsat for sine bløde, mørkegrønne nåle og lange holdbarhed. Cypres er også i sortimentet med dens smukke, tætte løv, der er perfekt til at skabe elegante buketter. Endelig tilbyder vi også fyrretoppe, hønsebenstræ, buksbom og andre nichearter.

Mos

Vi sælger også mos direkte fra skoven og andre produkter. Kontakt en af vores kunderådgivere, hvis du vil vide mere.

Fandt du, hvad du søgte?